Seria FREE MIND - Eliberarea mintii

FREE MIND 9

FREE MIND 9: Programul vulnerabilității - atelier intensiv de lucru pe emoții

Din experiența mea de psiholog, de aproape 19 ani am văzut că oamenii pot duce în interiorul lor dureri foarte mari fără să mai fie conștienți că le au ”Atât de mari le-au fost rănile, pe cât de mari sunt zidurile în conștiință”.

FREE MIND 4

Free mind 4: Programul neîncrederii și al abuzului - Dacă mă vei răni?

Trădarea este un mix complex de emoții – durere, frică, furie și jelire; emoțiile sunt intense și pătrund până aproape de suprafață. Atunci când suntem cu pacienții care sunt sau au fost trădați, suntem conștienți de aceste emoții puternice si chiar dacă par calmi, le putem simți emoțiile în încăpere. Pare că acestea sunt pe cale de a răbufni ca apa printr-un baraj.

FREE MIND 8

Iertarea înseamnă să te eliberezi de rănile trecutului și să începi procesu lde vindecare a unor situații care par că se întorc mereu să îți reamintească ce mult ai suferit. Iertarea înseamnă să ștergi datoriile celor care ți-au provocat un rău real și să te cureți de resentimente, frustrare, neputință, pregătindu-ți mintea pentru acceptare. La workshop-ul FREE MIND: Iertarea și iubirea de sine,  vei vedea cum poți face asta, păstrându-ți intacte iubirea de sine, demnitatea și încrederea.

FREE MIND 7

Emoția primară este presiunea. Nu te poți relaxa niciodată pentru a te bucura de viață. Întotdeauna te zbați pentru a ieși la suprafață. Te zbați pentru a fi cel mai bun în ceea ce faci, chiar dacă este vorba despre școală, job, sport, hobby-uri, întâlniri sau sex. Trebuie să ai cea mai frumoasă casă, cea mai bună mașină, cel mai bun job, să faci cât mai mulți bani și să arăți minunat. Trebuie să fii perfect de creativ și de organizat.

FREE MIND 5

Creditat cu 10 credite CPR.

Acest curs este creat pentru a ajuta profesioniştii din domeniul sănătăţii mentale să-şi perfecţioneze un set de abilităţi prin care să promoveze şi să menţină schimbarea la nivelul clientului.

FREE MIND 3

Creditat cu 10 credite CPR pentru psihologi. ​

Acest atelier face parte din seria de ateliere FREE MIND, o serie de 7 întâlniri dedicate lucrului cu psihicul tău, cu implicații în planul fizic. Fiecare sesiune de lucru are ca scop eliberarea de un program mental sau tipar distructiv care, de obicei ne ruinează viața.

FREE MIND 1

Se bazează pe o credință internă, foarte puternică în intensitate, că-i vei pierde pe cei iubiți și vei rămâne singur/ă, nedorit/ă, izolat/ă. Pierderea este percepută ca iminentă sau undeva în depărtare, plutind ca sabia lui Damocles, amenințătoare deasupra ta.

E ca și cum, adânc în interior, te crezi condamnat la un destin al singurătății