FREE MIND 1

Se bazează pe o credință internă, foarte puternică în intensitate, că-i vei pierde pe cei iubiți și vei rămâne singur/ă, nedorit/ă, izolat/ă. Pierderea este percepută ca iminentă sau undeva în depărtare, plutind ca sabia lui Damocles, amenințătoare deasupra ta.

E ca și cum, adânc în interior, te crezi condamnat la un destin al singurătății

Iată câteva semne ale acestui program:
 - Eviți relațiile intime chiar și cu persoane care sunt în regulă, doar pentru că ai o frică internă de a nu pierde acea persoană în viitor, sau de a nu fi rănit de ea?
 - Te îngijorezi prea mult de moartea potențială a partenerului?
 - Reacționezi exagerat la diverse lucruri pe car ele spune sau face partenerul, pornind de la premisa că “dă semne că vrea să te părăsească”?
 - Ești excesiv de gelos/as sau posesiv/ă?
 - Te agăți de partener/ă. Devii obsedat/ă de el/ea sau de păstrarea lui/ei lânga tine?
 - Nu ești niciodată convins/ă că partenerul tău va sta cu tine?
 - Devii furios/oasă și-ți acuzi partenerul/a că nu e loial/ă sau credincios/oasă?
 - Uneori te detașezi, te îndepărtezi sau partener pentru a-l pedepsi că te-a lăsat singur/ă?

Atenție! Este posibil să simți aceste lucruri chiar dacă ești într-o relație stabilă și sănătoasă. Consecința este că o vei pierde sau o vei îmbolnăvi. Dacă ai regăsit cel puțin una din situațiile de mai sus în viața ta, atunci e momentul să iei o decizie ce implică în viitorul apropiat declanșarea unui ciclu de schimbare.

Pe scurt e momentul să-ți activezi puterea mentală de a crede, crea și menține o relație sănătoasă cu cineva. E un proces ce presupune efort, căutare, colaborare, focus.

Ce presupune dezamorsarea acestui program și recuperarea psihică (și fizică) a persoanei? Iată un bun prilej de a ne întâlni și stabili câțiva pași concreți pe care să-i demarezi în schimbarea personală: începând de la evaluarea printr-un scurt chestionar a impactului pe care-l are programul abandonului în viața ta (cum s-a inrădăcinat în viața ta) și ajungând până la ruperea patternului de abandon. La final vom anticipa obstacolele care ar putea întârzia apariția primelor semne ale progresului și vom construi o strategie personalizată pentru fiecare participant, de implementare a schimbării.

În acest fel, vocea abandonului nu va mai avea nici o șansă în a-ți afecta relațiile, de orice natură ar fi ele.

Pentru înscrieri sunați la 0741 093131 sau e-mail pe adresa contact@scoalasistemica.ro