FREE MIND 6

FREE MIND 6: Programul excluderii sociale

Acest atelier face parte din seria de ateliere FREE MIND, o serie de 7 intalniri dedicate lucrului cu psihicul tau, cu implicatii in planul fizic. Fiecare sesiune de lucru are ca scop eliberarea de un program mental sau tipar distructiv care, de obicei ne ruineaza viata. Ori in domeniul relatiilor de cuplu, ori in domeniul relatiilor cu familia si prietenii, la locul de munca sau in planul evolutiei profesionale, practic nu este un loc in care aceste programe sa nu patrunda si sa iti corupa incet, incet fericirea si capacitatea ta de a te bucura de viata. Tehnicile de lucru sunt inspirate de paradigma cuantica, epigenetica si neurofiziologie si se bazeaza pe activarea Sinelui, imagerii dirijate, mediatie ghidata, externalizare si tehnici expresive. Chiar poate fi simplu atunci cand vrei sa participi la propria ta viata.

Beneficiile parcurgerii workshop-ului:

  • Etichetarea și identificarea corectă a tiparului. Aplicare chestionare și alte instrumente de evaluare
  • Conectarea la copilărie și înțelegerea originii tiparului din această perspectivă a excluderii sociale- nevoia de conectare la ceilalți
  • Conectarea copilăriei cu prezentul și monitorizarea excluderii ca tipar în viața prezentă în toate sistemele de relaționare.
  • Modalități concrete de intervenție – corporal și mental, pentru a elibera și ventila emoțiile asociate programului. Construirea unui ”caz„ împotriva programului sabotor și verificarea lui permanentă. 

Psihologii primesc 10 credite CPR

Înscrie-te completând formularul: https://www.scoalasistemica.ro/inscriere-evenimente-ssf

Susținut de Psiholog Principal Diana Ciubotaru

Detalii: telefon 0741 093 131, email contact@scoalasistemica.ro