O nouă generație de psihoterapeuți - absolventi ai Scolii Sistemice de Formare!

ssf_iasi_-_b03_formare_in_psihoterapie_1_0.jpegO nouă generație de psihoterapeuți - absolventi ai Scolii Sistemice de Formare!

Pe 10 noiembrie, la București, am celebrat ultimul modul de formare al grupei B03 și absolvirea cursului de Psihoterapeut sistemic de familie și cuplu! Felicitări psihoterapeuților absolvenți și vă mulțumim că ați ales să parcurgeți alături de noi acest proces de formare, transformare și conturare a identității de terapeut

A fost o călătorie plină de aventuri, în care, timp de aproape 3 ani, ați ales să vă asumați rolul de creatori în propria viață și de modele de transformare pentru cei cu care veți lucra. Nu a fost nici ușor, nici greu, a fost doar experimentare în afara zonei obișnuinței, în afara tiparelor și în afara constrângerilor de orice fel. Iar oamenii care parcurg acest proces conștient și cu inima ușoară, sunt oamenii care devin agenți ai schimbării în toate interacțiunile lor. Suntem onorați să vă avem ca și colegi în misiunea noastră și suntem mândri că faceți parte din comunitatea GAMMA!

Cu drag,
Psih. principal Diana Ciubotaru - formator SSF
Psihoterapeuți Raluca Ferchiu și Adrian Stogrea - co-traineri SSF

colaj_absolvire_b03_ssf_iasi_1.jpg