Jurnalul tanarului creator: Wish-list pentru viitor

Sfârşitul anului este un bun prilej de a visa. Iar dacă eşti adolescent, tânăr sau pur şi simplu ai descoperit că de fapt, nici nu contează vârsta, cu siguranţă te gândeşti cum ar fi dacă ţi-ai îndeplini toate dorinţele şi mai ales ACEL VIS. Şi cu siguranţă că ai toate resursele pentru a-l îndeplini. 
Și dacă crezi acest gând, atunci ai ajuns în locul potrivit – la ”Jurnalul tânărului creator: Wish-list pentru viitor”, o întâlnire în care vom vorbi despre ce presupune în mod concret călătoria de la visul tău (ca și gând) la visul ca realitate împlinită. E o călătorie care te provoacă la lupta cu tine și cu ceilalți, într-un mod în care frumusețea drumului spre îndeplinirea scopului te încarcă de energie, experiență și motivație. 
Cu ce pleci de la această întâlnire?
• Cu certitudinea că visul ți se va îndeplini și că drumul spre îndeplinirea lui îți va aduce experiențe care te vor îmbogăți ca om;
• Vei descoperi cu ce ai de luptat pentru îndeplinirea visului, indiferent dacă sunt aspecte din interiorul tău sau din lumea exterioară;
• Vei identifica pașii pe care ai nevoie să îi faci pentru a-ți îndeplini visul;
• Îți vei propune să faci primii pași concreți pentru îndeplinirea visului, chiar pentru anul care se apropie.

Te aștept cu drag într-o atmosferă relaxantă, la ceainăria Cărturești din Palas Mall, luni, 19 decembrie 2016, ora 18.00 pentru o oră și jumătate de visare.
Intrarea GRATUITĂ pentru toți visătorii.

Întâlnire moderată de psih. Raluca Ferchiu
Gamma Clinic Psychology by GAMMA Institute

Înscrie-te completând formularul: https://www.scoalasistemica.ro/inscriere-evenimente-ssf