Seria FREE BODY - Psihosomatica

FREE BODY 7

Workshop creditat cu 10 credite CPR pentru psihologi. 
Se adresează tuturor persoanelor interesate de intervenția psihoterapeutică în psihosomatică, specialiştilor care lucrează cu copii, adolescenţi, familie, cuplu, la nivel de consiliere şi psihoterapie. Este creat pentru a ajuta profesioniştii din domeniul sănătăţii mentale să-şi perfecţioneze un set de abilităţi prin care să promoveze şi să menţină schimbarea la nivelul clientului.

FREE BODY 5

Atunci când contempli un gând în mod constant – oricât de obișnuit sau revolutionar ar fi, creierul construieste un model al acestuia în lobul frontal.

Pornind de la "Ce este creierul?" si "CUM îl folosim?" ajungem la a crea un nou set de gânduri creative, dinamice, libere, la deschiderea mintii inconstiente si activarea acelor regiuni din creier responsabile de un potential extraordinar al acestei minți creative.

FREE BODY 4

Workshop creditat cu 10 credite CPR pentru psihologi. 

Stiai că fiecare organ din corpul tău fizic știe să comunice cu tine?

Stiai că iți transmite când e bolnav sau ce are nevoie pentru a stimula însănătoșirea?

Știai că poți descifra acest mesaj și dezvolta o comunicare profundă cu corpul tău?

FREE BODY 3

Eveniment creditat cu 10 credite CPR pentru psihologi. 

Acest eveniment face parte din seria de cursuri de formare continuă Psihosomatica-Doctorul interior.

Atelierul de lucru va răspunde celor mai ascunse întrebări puse în situația unui diagnostic de tip terminal: Vreau să trăiesc. Oare să am curajul să sper? Decizia aceasta depinde de mine? Ce se va întâmpla cu membrii familiei mele în viitorul apropiatșii îndepărtat. Ce înseamnă, de fapt, un diagnostic terminal? Cât de mult contează starea mea psihică în procesul de însănătoșire?

 

Obiective:

FREE BODY 2

Bolile autoimune

Acest eveniment face parte din seria de cursuri de formare continuă FREE BODY-Psihosomatica. După participarea la acest modul, psihologii primesc 10 credite CPR.

O întâlnire de grup dedicată celor care doresc să înțeleagă rolul psihicului în declanșarea bolilor tiroidei, în menținerea sau agravarea bolii, precum și folosirea acestei laturi în procesul de însănătoșire.

În general, cercetătorii care au studiat bolile din perspectivă psihosomatică au pornit de la 2 întrebări: